Играчки за колички и Седалки за кола Играчки за бебета с прорезывателем Висящи Играчки за колички Играчки за деца Клипове Меки Плюшени Детски Играчки за Момчета и ?

Играчки за колички и Седалки за кола Играчки за бебета с прорезывателем Висящи Играчки за колички Играчки за деца Клипове

Налично
BGN 10.37
Продукти:

【3+ Monthly играчки за детска количка】Меки и удобни детски играчки с ярки красиви животни.Това е лесно се вдъхновява любопитство на вашето дете и развива цветово възприятие на бебето.Това е най-доброто Коледа за вашето дете. 【Детски играчки за бебета】Тази играчка за столче за кола с огледало за откриване, складчатыми крила, и тя ще издава прекрасен звук (ЗАБЕЛЕЖКА : функцията за възпроизвеждане на музика!) когато встряхнете го, дръжте детето си щастливо, като стимулира сетивата му. 【Играчка за столче за кола и количка】Това е играчка за малки деца е снабден с клипс, който може да закачите на количка, автокресле или бебешко легло.Също така позволява на бебето да държи играчка и да си играе с нея. 【Отлични забавни играчки】Тези висящи играчки ще помогнат на вашето дете да открие за себе си нови цветове и шарки, както и да развием сила на ръцете с помощта на такива умения като алчен и жаден. 【Безопасни играчки за никнене на млечни зъби】Детски играчки, изработени от безопасни и действително нетоксичен материал.Не е вреден за кърмачета.Безопасна играчка за никнене на млечни зъби позволява на децата да играят и да се дъвчат, едновременно успокоява венците на бебето.

Всичко за продукта

Клиентите също избират