Сгъваема Количка-ван Hikenture, Преносима Плажна количка за голям капацитет, Сгъваема Количка за тежки условия на работа с вездеходными колела, Сгъваема Количка за гра?

Сгъваема Количка-ван Hikenture, Преносима Плажна количка за голям капацитет, Сгъваема Количка за тежки условия на работа

Налично
BGN 95.99
Продукти:

▶ ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????????? : Изненадайте себе си нашите сгъваем ван, който се разпада изключително компактен само за няколко секунди!Като се има предвид лекотата на транспортиране, а също така и компактен за съхранение, ние се актуализират нашата плажна количка с подобрена конструкция и намаляване на нейната сгъваем размер до прибл.Предните колела със завъртане на 360 градуса, както и гъвкави телескопична дръжка с функция за отскок за задържане я в изправено положение ви позволяват лесно да управлявате количка и да се движат по терена.Нашата сгъваема количка е изработена с по-солидна стоманена рамка и ще ви изненада и тяхната товароносимост. 1 x Капак за Съхранение.В комплекта са включени удебелена долна плоча за равномерно разпределение на теглото и по-добра поддръжка на заредения материал.Най-голям съд с най-малък размер на сгъване - Обновената мобилна количка за продукти, оборудвана с ВСИЧКО НЕОБХОДИМО : .Нашата градинска количка се предлага в сглобени и много лесен за инсталиране благодарение на добре обмислена конструкция теглене на въже. 1 х Долната плоча.▶ ???????????????? ???????????????????????????????? - ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? : Вече не боли гърба от носене на твърде много неща с нашия здрав сгъваем камион!В сравнение с други колички стандартен размер, нашата сгъваема количка има много по-ГОЛЯМ и ПО-голям пространство за съхранение на 36,2" х 21,7" x 15" с достатъчно място за съхранение на всичките ви неща. ▶ ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ????????????-???????????????????????????? ???????????????????????? : Оборудван е с големи вездеходными колела, нашата градина ван осигурява плавно глад и лесна за транспортиране по няколко наземни повърхности.

Всичко за продукта

Клиентите също избират