Портативен монитор на сърдечната честота sec - Тракер на сърдечната честота с приложение за смартфон, Безжични устройства за мониторинг на сърдечната честота домаш?

Портативен монитор на сърдечната честота sec - Тракер на сърдечната честота с приложение за смартфон, Безжични устройства

Налично
BGN 71.99
Продукти:

- Този продукт се използва за определяне на сърдечната честота, които не може да се измери кръвното налягане.Новаторският интелигентен алгоритъм и технологията за докосване на ръцете, която оценява свойства на сигнали на сърдечния ритъм.Новаторският интелигентен алгоритъм и технологията за докосване на ръцете, която оценява свойства на сигнали на сърдечния ритъм. Бутон на батерията CR2016 *2. Добре дошли на ръководство *1.Моля, имайте предвид, преди да закупят. - Моля, погледнете изображението на списъка за правилното свързване на Bluetooth преди употреба.Това устройство не ще диагностика на сърдечно-съдови заболявания, но тя може да записва сигналите на вашия сърдечен ритъм. - Когато не използвате продукта, и да го държи далеч от кожата, за да се избегне прекъсване на захранването.Това устройство не ще диагностика на сърдечно-съдови заболявания, но тя може да записва сигналите на вашия сърдечен ритъм. - Уверете се, че около вас няма мощни електрически уреди, за да се избегнат смущения електромагнитни вълни.Интелигентен избор за вашите любими членове на семейството. Препоръчва клиенти по целия свят, той спасява живота и може да се сведе до минимум грешна диагноза и прекомерно лечение, позволява на потребителите да идентифицират сърдечно-съдови заболявания по-рано за навременно лечение.Хората, които се притесняват за здравето на сърцето.

Всичко за продукта

Клиентите също избират