Куче шлейка TailSweetie - Сладък куче шлейка за малки, Средни и големи кучета - Добра Куче шлейка за момчета или момичета-момичета, Щенячья Шлейка, Розово Лилаво зелено-си?

Куче шлейка TailSweetie - Сладък куче шлейка за малки, Средни и големи кучета - Добра Куче шлейка за момчета или момичета-момичета,

Налично
BGN 20.72
Продукти:

[ СТИЛ ОМБРЕ ] Този комплект колани в омбре стил е супер модерен и приятен, идеален за прекрасни кучета-момичета, или на кучета-момчета.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ* всяко нещо от нашите колекции е уникален и има различни цветови вариации. [ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМЕРА на ] Комплект кучешки системата за малките кучета, които са много малки кучета и кученца – Шлейка / Ширина 0,6 инча, Шия 12,6 – 17,7 инча, гърдите 14,1 – 21,7 инча, Каишка / Ширина 0,6 инча, Дължина 5 метра.Препоръчва се за малки породи кучета, като померан, йоркширски териери, на Чихуахуа.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ* нашето предложение е предназначено само за справка, тъй като всяко куче е различно, и по-точно на размера си трябва да се измери шията и гърдите на кучето си, преди да купите. [ УСТОЙЧИВ НАЙЛОНОВ РЕМЪК ] е Изработен от плътен, траен, както и мек найлон, куче на тази система е защитена от бягство, подредена и удобна за кожата на кучета. [ РЕГУЛИРУЕМА КУЧЕ СБРУЯ ] Напълно регулируем куче колани за каишка с 4 регулатори за контрол на дължината на каишката на шията, корема и гърдите. [ 2 ВАРИАНТА D-ОБРАЗНИ ХАЛКИ ] Две метални d-образни халки отзад са на разположение за закрепване на каишка, а също и други аксесоари.

Всичко за продукта

Клиентите също избират