5000шт Пластмасов цип, Защелкивающаяся на етикет,5 Контур за Сигурност, Пластмасовата Закопчалка-етикет за висящи етикети, променят ценовите етикети или Тагове дрех?

5000шт Пластмасов цип, Защелкивающаяся на етикет,5 Контур за Сигурност, Пластмасовата Закопчалка-етикет за висящи етикети,

Налично
BGN 9.58
Продукти:

❤Пакетът Включва : Снабдени с ключалка на защелке от черна пластмаса с 5000шт,с дължина от 5 инча(13 см). ❤Високо качество : Пластмасов щифт за заключване на панти е изработен от здрава пластмаса pp,той е много здрав,това трябва да се реже след заключване. ❤Бързо маркиране : Нашият замък с линия за сигурност е много здрав,бърз и лесен за използване,просто го свържете,стянув завършва заедно, определено не е лесно отсоединяется.регулируем размер подходящ за вашите продукти. ❤Приложение : Крепежни елементи за висящи етикети са лесни за използване, имат добър размер и много здрави, не са крехки, са идеални за маркиране на вашите продукти,като етикет на облекло,подарък етикет,етикет за окачване,цена,багажная етикет и т.н. ❤Качествено обслужване : Ние стоим зад нашата марка и предлагаме 100% пълно обслужване за връщане на парите.Ако по някаква причина ви не е съвсем като си пластмасов замък със закопчалка, просто се свържете с нас и ние ще направим абсолютно всичко необходимо.

Всичко за продукта

Клиентите също избират