BATIGE USB 3.0 и 3.5 мм Автомобилен Кабел за скрит монтаж 3,5 мм + USB3.0 AUX Удължител на Арматурното табло, Водоустойчив Кабел за монтиране на Автомобили, Лодки и мотоциклети - 3 ?

BATIGE USB 3.0 и 3.5 мм Автомобилен Кабел за скрит монтаж 3,5 мм + USB3.0 AUX Удължител на Арматурното табло, Водоустойчив

Налично
BGN 12.30
Продукти:

Този кабел batige е предназначен за използване в превозно средство, но може да се използва за всяко приложение, като например велосипед, морски и т.н. Използвайте съществуващия отвор или изрежете дупка в таблото и го закрепете в гнездото, за да го повали, изравнена с арматурното панел на вашия автомобил.Комплектът включва скоба за монтиране на гнездото за таблото на вашия автомобил.Работи с коли с 3,5-мм жак AUX или USB 3.0 за разширяване/на закрепване.Водоустойчива Гумена капачка За закрепване.Идеален за по-нови главоболия на устройства за следпродажбено обслужване, като Pioneer, Kenwood и Alpine, които са оборудвани заден USB вход.Работи с коли с тире USB 3.0 s.Скоба комплект за монтиране на гнездото за таблото на вашия автомобил.Може да бъде свързан с всяка автомобилна стерео уредба, оборудвано с един вход жак AUX.Може да се използва за зареждане и пренос на данни. 1 x авто кабел BATIGE 3,5 мм USB 3.0 за автомобил на закрепване. 1 x Аксесоари.Можете да зададете на вашия автомобил, камион.Можете да го инсталирате в своята лодка.Можете да го използвате на вашия мотоциклет.Можете да използвате във вашата всекидневна, спалня и т.н. Можете да го използвате в офиса.Работи с коли с тире USB 3.0 s.Скоба комплект за монтиране на гнездото за таблото на вашия автомобил.Може да бъде свързан с всяка автомобилна стерео уредба, оборудвано с един вход жак AUX.Може да се използва за зареждане и пренос на данни.Съвместима с много приложения : .Можете да зададете на вашия автомобил, камион.Можете да го инсталирате в своята лодка.Можете да го използвате на вашия мотоциклет.Можете да го използвате във вашата всекидневна, спалня и т.н...Можете да го използвате в офиса.

Всичко за продукта

Клиентите също избират