Електрически Комплект за полиране на обувки, Електрическа Четка за почистване на Обувки, Безжичен Преносим Комплект за Грижа за кожата,Акумулаторна батерия Инстр?

Електрически Комплект за полиране на обувки, Електрическа Четка за почистване на Обувки, Безжичен Преносим Комплект

Налично
BGN 50.23
Продукти:

Зареждане USB : Electric който е паркет обувки ще Намали работната си тежест, ще спести време и да не испачкает ръце.Зареждане чрез Usb, може да се използва в рамките на 3-5 часа след пълно зареждане, висока производителност двигател осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Няколко щеточных глави : Няколко щеточных глави с различни функции, комплект за полиране на обувки е снабден с шест щеточными глави и крем за обувки, по-лесно в зависимост от вашите нужди, различни материали, обувките могат да издържат на различно триене.Широкото използване : не е Подходящ за кожени обувки, но и за грижа за кожени дрехи, за да я запазим чиста и светла, идеален за кожени изделия, като кожени обувки, кожена чанта, кожена мебел, седалки, кожени колани и т.н. Нескользящая дръжка дизайн : Нескользящая дръжка дизайн отговаря на формата на ръцете, което я прави удобна и мека за използване, бързо и ефективно глазурует, лъскане и премахва прах от повърхността на кожени обувки.Портативен дизайн : Това е електрическа който е паркет обувки с малък размер, лесно да го носите със себе си.Можете да го поставите в дома на обувката шкаф, място в офиса или при пътуване).Това може да ви бъде полезен комплект за почистване на обувки, за обувки, за почистване на обувки.Цвят : Черен.

Всичко за продукта

Тип обект:
Комплект за Полиране на Обувки с електрически люк
Батерия:
Литиева батерия (в комплекта)
Капацитет На Батерията:
1200 ма
Чисто съдържание на крем за обувки:
40 г / 1,4 грама
Как да инсталирате щеточную глава:
1. Привеждане вогнутое шестигранное вътрешен отвор на задната част на главата на четката с изпъкнала шестигранным покровител на главичката на корпуса на машината. :
2.Извадете главата на четката. :
3. Палец на лявата ръка лежи на ръба на главата на четката, а останалите пръсти са притиснати до другата страна на главата на четката. Дръжте дръжката на корпуса на машината с дясната си ръка и едновременно да се изтегли я наляво и надясно :
Списък на пакетите:
1 х Електрическа Четка За Обувки-1 х Четка за прах :
2 х Маслени Четки :
1 х карета перална Четка :
1 х Облекчи Четка :
1 х Foot файл Камък :
1 х USB кабел :
1 х База :
1 х Крем За Обувки :

Клиентите също избират