Маншет за маркуч за басейни Yosoo, Замяна за хидроизолацията На басейна на Вакуум Маркуч С резба Маншет За почистване на Басейна Аксесоари За инструменти 2.0x3.7x1.6 инча

Маншет за маркуч за басейни Yosoo, Замяна за хидроизолацията На басейна на Вакуум Маркуч С резба Маншет За почистване

Налично
BGN 35.20
Продукти:

Замяна маншет, който е подходящ за спирала вакуумни маркучи за басейни.Сменете и коригирайте напукани краищата на тръбите.Замяна маншет, който е подходящ за спирала вакуумни маркучи за басейни.Сменете и коригирайте напукани краищата на тръбите.Замяна маншет, който е подходящ за спирала вакуумни маркучи за басейни.Сменете и коригирайте напукани краищата на тръбите.Замяна маншет, който е подходящ за спирала вакуумни маркучи за басейни.Сменете и коригирайте напукани краищата на тръбите.Вътрешен маншет с дърворезба.Дърворезба осигуряват надеждна връзка на маркуча без течове на въздуха.Се инсталира чрез усукване маншет с резба с отворен край, спирално вакуум маркуч, докато тя не бъде плътно закован.На другия край на маншета маркуч се свързва с вакуумна глава или входен отвор вакуум скимера.Маншет за маркуч за басейни, Замяна за хидроизолацията на басейна на Вакуум маркуч с резба Маншет За почистване на басейна Аксесоари за инструменти 2.0x3.7x1.6 е Изработен от здрава пластмаса ABS, че да издържат на суровите условия в басейна в продължение на една година.Спецификация : Тип елемент : Маншет за маркуч за басейн Материал : ABS Цвят : както е показано на фигура Размера на продукта : Приблизително 5x9, 5x4 см / 2, 0x3, 7x1, 6 инча Тегло : около 56 г/2 унция Приложение : Подмяна на интерфейс като всмукване на тръби Осъществяване Списък : 1 х Маншет за маркуч за басейни Забележка : 1. Моля, нека грешка 12 инча от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Вид на продукта:
Маншет за Маркуч за басейни
Материал:
коремна преса
Цвят:
Както е показано на фигура
Размери На Продукта:
Прибл. 5x9.5x4 см / 2.0x3.7x1.6 инча
Тегло:
Около 56 Г/2 унция
Приложение:
Преносим интерфейс като всмукване на тръби
Списък на опаковки:
1 х Маншет за Маркуч за басейни :
Забележка:
1. Моля, позволете грешка 12 инча от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането. :
2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект. Моля, обърнете истински като стандарт. :

Клиентите също избират