Комплект за люверсов MEZOOM 200 Комплект за Люверсов Диаметър 1/4 Инча С Вътрешен Диаметър Инструмент За Инсталиране Люверсов Метални Капси с Чекмедже за Съхранение на ?

Комплект за люверсов MEZOOM 200 Комплект за Люверсов Диаметър 1/4 Инча С Вътрешен Диаметър Инструмент За Инсталиране

Налично
BGN 8.79
Продукти:

Направете уплътнение на съответната втулке.Комплект втулки - Комплект за монтаж на втулка идва с набор от 200 втулок диаметър 1/4 инча(всеки комплект включва 1 втулка върха и 1 кондензацията),основание за 1 БР,перфоратор за 1 бр,инструмент за инсталиране на 1 БРОЙ и прозрачна кутия за съхранение, която е лесно да се организира, когато не го използвате.Щанцоване завършена., Пластмасова кутия за съхранение с подвижна преграда добър за съхранение на малки тампони,в които е удобно да намерите съответните компоненти. инструменти за втулок и кутия за съхранение.Удобен за ползване комплект инструменти за монтаж - Удобен за ползване набор от инструменти,лесни за инсталиране,инструмент за пробиване може да направи дупка на продукти от кожа,а след това вкара го, за да избута втулки заедно.Спецификация : Материал : Ръкав е изработена от метал,здрав и дълъг живот.Издръжлив и траен : Набор от втулок е изработен от метал, трайни и трайни.Вътрешен диаметър около 6 мм(0,25 инча), външен диаметър 10 мм(с 0.Лесен за използване,чудесно за платно,tarps,палатки,навеси,обувки,облекло,кожени изделия и занаяти и т.39 инча) външен диаметър,3 мм(0,12 инча) в люверсах по височина.Цялата фаза на инсталацията е завършена.Забележка : Моля, дръжте ги далеч от деца, за да не се задуши.Прозрачно чекмедже за съхранение : Втулки и инструменти, поставени в прозрачна кутия за съхранение с подвижна преграда,за да се отделят тези гнезда, удобно за бързо намиране на желаните.Моля, пригответе необходимите инструменти(втулка върха,уплътнение,чук,основата,перфоратор,инсталационен инструмент,кожа).Направете втулка върха и през една дупка в кожата пуснете я в основата.Цвят : 3 цвят люверсов(злато,сребро,бронз) и около 67 комплекти във всеки цвят.

Всичко за продукта

Материал :
Ръкав е изработена от метал, здрав и издръжлив.
Цвят :
3 цвят люверсов(злато,сребро,бронз) и около 67 комплекти във всеки цвят.
Включително :
200 комплекти проушин за втулок(всеки комплект включва капси 1 бр. и 1 бр. подложки), 3 броя инструменти за втулок и кутия за съхранение.
Размер:
Вътрешен диаметър около 6 мм(0,25 инча), 10 мм(с 0.39 инча) външен диаметър, височина втулок 3 мм(0,12 инча).
Характеристики на продукта:
Комплект втулки позволява икономично да поправите себе си и да спестят разходите си. :
Лесен за използване,чудесно за платно,tarps,палатки,навеси,обувки,облекло,кожени изделия и занаяти и т.н. :
Пластмасова кутия за съхранение с подвижна преграда добър за съхранение на малки тампони,в които е удобно да намерите съответните компоненти. :
Инсталационния инструмент за определяне на бутона е с корпус с накаткой за по-голям комфорт и сигурност. :
Забележка:
Моля, дръжте ги далеч от деца, за да не се задуши.
как да използвате :
Стъпка 1.Моля, пригответе необходимите инструменти(втулка върха,уплътнение,чук,основата,перфоратор,инсталационен инструмент,кожа). :
Стъпка 2.Разбирай дупка с чук и удар дупка. :
Стъпка 3.Щанцоване завършена. :
Стъпка 4.Направете втулка върха и през една дупка в кожата пуснете я в основата. :
Стъпка 5.Направете уплътнение на съответната втулке. :
Стъпка 6.Поставете инсталационния инструмент на уплътнението и го отблъсне с чук. :
Стъпка 7.Цялата фаза на инсталацията е завършена. :

Клиентите също избират