Бутилка с вода, за да хидратирате с времето печат - Голяма 2 - литровата бутилка с 64 унции на БПА, без вода - Запечатани и Без пот, Бутилка за фитнес зала с Филтър за инф?

Бутилка с вода, за да хидратирате с времето печат - Голяма 2 - литровата бутилка с 64 унции на БПА, без вода - Запечатани

Налично
BGN 20.78
Продукти:

????ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ ВОДА, 100% запечатани и без кондензация!Повече няма локви или пот, благодарение на неопреновому рукаву.Тази голяма бутилка с вода съдържа вътре всички здравословна хидратация, която се нуждае вашето тяло!. ????БУТИЛКА за ВОДА С МАРКА ВРЕМЕ един Бърз поглед на интуитивна времевата линия ще ви кажа кога да се направи следващата хапка в рамките на деня.Няма повече догадки, вие ще спечелите на своя ежедневна цел за потреблението на вода, като по часовник!.??? СИГУРНО, НЕТОКСИЧНАЯ, УСТОЙЧИВА Тази безосколочная, лека и множество бутилка за вода изработени от 100% съдържание тританового пластмаса, без BPA.Можете да се отпуснете и да се насладите на вода, пречистена от вредни химични вещества, пластмасов вкус и неприятна миризма!. ????ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН, Оборудван с подвижен пътен каишка за носене, водоустойчива панти отгоре капак, удобна широка уста и цедка за плодове инфузия, в стилна бутилка с вода за напояване е всичко, което исках, и още много други!Той също идва с бонус към електронна книга, 27 рецепти терапия вода, настоянной на плодовете!. ✅Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ОТДИХ И СПОРТ НА ОТКРИТО и Независимо от това, харесва ли вашето семейство и приятели, фитнес, колоездене, крак туризъм или почивка в къмпинг, или просто се насладете на добра тренировка във фитнеса от време на време, на всички им се хареса вашата идея за подарък!.

Всичко за продукта

Клиентите също избират