Набор от занаятчийски ножове Nicpro 43 БР с метален корпус, Нож за хоби с различни художествени остриета SK-5, за прецизно рязане, Бродерия, Художествена дърворезба, Инст?

Набор от занаятчийски ножове Nicpro 43 БР с метален корпус, Нож за хоби с различни художествени остриета SK-5, за прецизно

Налично
BGN 7.19
Продукти:

1. Цената на занаятчийското ножове и остриета Mailto : Идват с различни размери и видове занаятчийски ножове и ножове, включително и нож 1× № 1, нож 1× № 2 и режещ нож 1 ×9 мм,ширина на острието 10×9 мм и 28 бр. ножове за хоби : 10×#11, 2×#2, 2×#7, 2×#10, 2×#16, 2×#17, 2×#18, 2×#19, 2×#22, × #24, 1×състав и стомана калъф за съхранение, за да е добре да носите нож и нож. 2. Високо качество : Нож Nicpro са изработени от висококачествена въглеродна стомана SK-5, висококачествени и най-здравите материали, за да се гарантира по-гладко рязане без разкъсвания и пукнатини.Изключително остри и лесно заменяемый. 3. Пълно задоволяване на вашите различни нужди : Разнообразие от ножове и ножове ще задоволи вашите най-различни нужди.Необузданное въображение може да се превърне в реалност с помощта на произведения на изкуството, выгравированных с помощта на този комплект инструменти. 4. Широко приложение : Предназначен е за многократна употреба за прецизни приложения, като хартия, пластмаса, картон, кожа, пенокартон, дърво или други занаяти. 5. Гаранция след продажбата : Дълъг гаранционен срок— 3 месеца!Качеството се контролира от специалист.Ако все още имате проблеми с качеството, ние ще ви предоставим услуга замяна или връщане на пари!Нека, няма да имате никакви притеснения!.

Всичко за продукта

Клиентите също избират