Snatch Me Up Бандажная превръзка Tiktok Бърз колан за подпомагане на талията, Корсет за отслабване, Отразител на тялото, Регулируем невидима форма плюс размери, Бандажи за ?

Snatch Me Up Бандажная превръзка Tiktok Бърз колан за подпомагане на талията, Корсет за отслабване, Отразител на тялото,

Налично
BGN 19.20
Продукти:

【Напълно невидим и идеална форма】- Мека и удобна за вашата кожа, може да се носи под дрехите си или на върха на дрехи и напълно невидима, никой не знае за вашата тайна под дрехите. 【Плюс размер по ваш избор】-Общата дължина на корсет е 4 m/158 см.В миг на око дръпнете кръста на 5-7 сантиметра, покажете красотата си. 【Удобна обвивка за корема, талията】Обвивка за корема, е направена от удобна и дишащ еластичен материал, той има силна обертывающим имот, което може да се изтръгне корем.Проста конструкция колан може да се регулира еластичност, за да отговарят на вашето тяло, и приключи вас е по-добре, отколкото когато и да било. 【Многофункционален】-Той може да стегнете корема и кръста, да оправя нещата, седнало и изправено положение, издърпайте нагоре в слабините, намаляване на болката в кръста. 【Мек и удобен】Шейпър на тялото е изработен от удобен и дишащ еластичен материал, който притежава здрав оберточными свойства и може да се подравнява корем.Може да се комбинира със здравословна диета и подходящи упражнения, за да намалите талията на 3-5 сантиметра. 【Машинно пране】- Просто хвърли ги в пералнята с вашите цветове и ги в пералнята на по-ниско ниво.Нашите тайна за талията quick snatch са създадени специално за вас, за да можете да ги носите отново и отново!във фитнеса и залата за йога.Така че той по всяко време може да се образува добра фигура и разширят своето очарование.Превръзка, За Да Се Приключи Бързо Колан Подкрепа На Талията Колан За Отслабване Шейпър На Тялото.

Всичко за продукта

Клиентите също избират