Конектор за маркуч Duokon 11/4 инча Конектор за Маркуч за басейни 11/2 инча Съединителната Съединител за Маркуч, Помпа Филтър за Прахосмукачка за басейна

Конектор за маркуч Duokon 11/4 инча Конектор за Маркуч за басейни 11/2 инча Съединителната Съединител за Маркуч, Помпа

Налично
BGN 6.79
Продукти:

Шланговая разклонител PVC за басейна е подходящ за всички свързващи маркучи с филтър 11/4 инча и 11/2 инча.Отличен дизайн, с издатини, осигуряващи надеждна инсталация и липса на течове.Идеален за свързване на вакуумни маркучи заедно или съединителните маркучи на филтъра на помпата заедно.Изработен от висококачествен PVC материал, надежден и траен в употреба.Лесен за инсталиране, свързване на два маркуча, е разкъсана и лесно се инсталират.Спецификация : Тип елемент : Конектор за маркуч за басейн Материал : PVC Цвят : Както е показано на фигура Размера на продукт : Приблизително 20 см/7,9 инча Тегло : Приблизително 30 g/1,1 унции Подходящ интерфейс : 1-1/4 инча и 1-1/2 инча Приложение : Конектор за маркуч Списък на пакетите : 1 конектор за маркуч за басейни Забележка : 1.Моля, позволете грешка 12 инча от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Вид на продукта:
Конектор за Маркуч за басейни
Материал:
PVC
Цвят:
Както е показано на фигура
Размери На Продукта:
На около 20 см/7,9 инча
Тегло:
Около 30 г/1,1 грама
Подходящ Интерфейс:
1-1/4 инча и 1-1/2 инча
Приложение:
конектор за маркуч
Списък на опаковки:
1 x Съединител за Маркуч за басейни :
Забележка:
1. Моля, позволете грешка 12 инча от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането. :
2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект. Моля, обърнете истински като стандарт. :

Клиентите също избират