Голяма подложка за упражнения Gxmmat 6'x4'x7mm, Дебели спортни подложки за домашен фитнес зала, е Много Широк Нескользящий Здрава Сърдечно-мат, с Висока плътност, Удобен з?

Голяма подложка за упражнения Gxmmat 6'x4'x7mm, Дебели спортни подложки за домашен фитнес зала, е Много Широк Нескользящий

Налично
BGN 32.00
Продукти:

Ние следим за качеството на нашите тренировъчни постелки и предлагаме ДОЖИВОТНИ УСЛУГИ.Перфектно работи на повечето повърхности на пода.Тънко текстурирани повърхност предотвратява подхлъзване на ръцете и краката от желаното положение да се избегнат наранявания. 【НЕТОКСИЧЕН И БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】Ние вярваме в създаването на висококачествен екологично чист подложка за фитнес зала, която е безопасна за тялото, ума и духа. 【ВКЛЮЧЕНИ РЪКАВИЦИ И ДОЖИВОТНИ УСЛУГИ】Той се предлага с 1 чифт висококачествени ръкавици, 3 ремъци за съхранение на велкро и 1 чанта за носене.Отлична производителност на устойчивост на абразия и надраскване, защита от разкъсвания и удари.Лесен за почистване и сгъва на руло.С обувки или без нея. 【ДВУСТРАННИ НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ ПОВЪРХНОСТТА】Просторен мат е двустранен нескользящие повърхност за подобряване на съединителя и по-добро сцепление.

Всичко за продукта

Клиентите също избират