Corning 3291 Полистирол 210 мл с Правоъгълна форма, с наклонен гърло Колба за отглеждане полистирольных клетки с вентилационния капак (Корпус 50)

Corning 3291 Полистирол 210 мл с Правоъгълна форма, с наклонен гърло Колба за отглеждане полистирольных клетки с вентилационния

Налично
BGN 17.68
Продукти:

Площ на растежа на клетките : 150 кв. см; препоръчва се на средния обем : от 30 до 45 ml; максимален работен обем : 210 мл. Изработена от оптически прозрачен първичен полистирен; проверени 100% цялост.Обработена обработка на повърхността на Corning Cell BIND за подобряване на закрепване на клетки.Градуированная правоъгълна колба е с наклон на гърлото с orange вентилирани капачка от HDPE.Стерилизован гама-облъчване и е сертифициран непирогенным.Тази правоъгълна колба за култивиране на клетки Corning с наклонен гърло и вентилационния капак има налична площ растеж 150 кв. виж Той е изработен от оптически прозрачен първичен полистирен и е обработена обработка на повърхността на Corning Cell BIND за подобряване на закрепване на клетки.Той е 100% тестван за целостта.Стерилизован гама-облъчване и е сертифициран непирогенным.Приключи.Стерилна.Материал : Полистирен.Площ на растежа на клетките : 150 кв. виж Формата на крушка : Правоъгълна.Стил на врата : Наклонена.Обработка на повърхността : Corning Cell BIND.Стил капсула : Вентилирани.Обхващат Материал : Полиетилен С Висока Плътност.Цвят на шапки : Оранжев.Препоръчва се на средния обем : от 30 до 45 мл. Максимален работен обем : 210 мл. Номер на Corning : 3291.

Всичко за продукта

Клиентите също избират