Една МАЛКА ИСКРА Мини Горелка За Алкохолна Печки Преносим Комплект За Лагер Печки Лесен Месинг Горелка за Пикник, къмпинг със Стойка и Чанта За съхранение(Сребро)

Една МАЛКА ИСКРА Мини Горелка За Алкохолна Печки Преносим Комплект За Лагер Печки Лесен Месинг Горелка за Пикник, къмпинг

Налично
BGN 10.87
Продукти:

【ЛЕК И ПРЕНОСИМ】 Този мини-спиртоварка тежи само 5 грама /147 г, идва с кадифена чанта за съхранение, леки и удобни за носене.Размер на горелката : Приблизително 7,5 x 4,6 см / 3,0 x 1,8 инча (Ш x В) Размер на каботажните : Около 9,5 x 6,5 см / 3,7 x 2,6 инча (Ш x В), може да се съхранява в раницата по време на преходи, походи или други дейности на открито. 【ЗАПЕЧАТАНИ КОНСТРУКЦИЯ】 Гумени о-пръстен в капака на фурната, който предотвратява изтичане и изпаряване на алкохол, позволява да се съхранява гориво директно в алкохолна горелката в продължение на дълго време, без течове. 【ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ на ГОРЕНЕ】 Около плочи има 26 дупки за изгаряне, за да се увеличи вентилация на въздуха, а това означава, че времето на кипене ще бъде по-бързо. 【ПРОМЕНЛИВ КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА】 Регулируема капачка за управление на огъня ви позволява лесно да регулирате и гасят огъня.Тази удобна конструкция на регулатора на пламъка ви позволява да управлявате пламък в зависимост от нуждите. 【Екологично чист】Той се храни с алкохол, така че няма да има никакви химически емисии, няма батерии, по-малко емисии на въглероден двуокис.Гарантираме ви екологично чист и безопасен поход.Многофункционална мини-туризъм печка Tiny Spark, която може да се използва за пържене на яйца, печене на месо, варене на вода и т.н., идеален като част от вашето кухненско комплект за къмпинг!.Тежи само 5 грама /147 г. от Размера на горелката : приблизително 7,5 х 4,6 см / 3,0 х 1,8 инча (Ш х В).Размер на каботажните : Около 9,5 х 6.5 см / 3.7 на х 2,6 инча (Ш х В).Портативен за къмпинг, разходки или други дейности на открито.

Всичко за продукта

Клиентите също избират