E-изключителен Душ-скоба за фенерче 2 бр. U-образна Скоба за закрепване на фенерче Скоба за монтаж на Монопод,Поставка за улавяне на велосипед фенер За пътуване на от?

E-изключителен Душ-скоба за фенерче 2 бр. U-образна Скоба за закрепване на фенерче Скоба за монтаж на Монопод,Поставка

Налично
BGN 6.39
Продукти:

Вие ще получите : 2 бр. притежателите на фенерче (забележка : не се включва фенерче и дисплей за статив!).Изработен от висококачествени материали, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба.Бърз монтаж и тегления, малки размери и ниско тегло.Широко използван в аксесоарите за епендорф за мобилни телефони, скоби за епендорф, скоби за фотоапарати, скобите за фенерче и т.н. Може да бъде закрепен на статив или на стълб, подходящи за диаметри от 20 мм до 26 мм. е Много подходящ за активна почивка или за закрепване на фенерче на място в гаража.Той е идеален за риболов, пешеходен туризъм, разходки и други видове активен отдих.Спецификация : Материал : гума + метал Тип на винтови резби : 6 мм Функция : Може да бъде закрепен на статив или на стълб, подходящи за диаметри от 20 мм до 26 мм. е Широко използван в аксесоарите за епендорф за мобилни телефони, скоби за епендорф, скоби за фотоапарати, скобите за фенерче и т.н. Много подходящ за активна почивка или за закрепване на фенерче на място в гаража.Много надежден и лесен за употреба, той е идеален за риболов, разходки, лов, разходки и т.н. Броят на опаковка : 2 бр. държачи прожектори Забележка : Не включително прожектори и екрани на штативах!.

Всичко за продукта

Материал:
гума + метален винт
Тип конец:
6 мм
Характеристика:
Може да бъде закрепен на статив или на стълб, подходящи за диаметри от 20 мм до 26 мм. :
Широко използван в аксесоарите за епендорф за мобилни телефони, скоби за епендорф, скоби за фотоапарати, скобите за фенерче и т.н. :
Много подходящ за активна почивка или за закрепване на фенерче на място в гаража. Много надежден и лесен за употреба, той е идеален за риболов, разходки, лов, разходки и т.н. :
Брой опаковки:
2 бр. Държачи фенерче :
Забележка:
Не включително прожектори и екрани на штативах! :

Клиентите също избират