Етикети с биологична опасност - Етикети с биологична опасност 5,5 х 5,5 (Опаковка от 30 броя) - Етикет с UV - покритие-Предупредителен знак за биологична опасност за лабор?

Етикети с биологична опасност - Етикети с биологична опасност 5,5 х 5,5 (Опаковка от 30 броя) - Етикет с UV - покритие-Предупредителен

Налично
BGN 7.99
Продукти:

✅ УНИВЕРСАЛЕН СИМВОЛ, Знак за Биологична опасност разработен с универсален символ на биологична опасност и думата "БИОЛОГИЧНА ОПАСНОСТ", написано с главни букви и с едър шрифт.Това гарантира, че всеки ще може да види вашия знак за биологична опасност от големи разстояния и ще знаете, че във вашия кошчето за боклук с биологична опасност се съдържат опасни отпадъци. ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО И СВЕРХПРОЧНОСТЬ : Етикети за защита от биологични опасности са изработени с висококачествена UV-покритие върху хартия.Стикер с биологично опасни отпадъци IGNIXIA е предназначена за и водоустойчив UV-защита.Тези признаци на опасност, са произведени с трайно лепило подложка. ✅ ГЛАДКО И ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : за Да нанесе този стикер стикер с биологични опасности, старателно почистете и подсушете желаната повърхност за нанасяне.Внимателно почистете облегалката, правилно выровняйте стикер за контейнери с биологична опасност и постепенно я залепете върху желаната област. ✅ ОТДЕЛЯЙТЕ ПРИОРИТЕТ за СИГУРНОСТ : Нанасяйте етикети IGNIXIA с биологична опасност на медицински консумативи, опаковки от биологична опасност, комплекти за тестване, място на погребение на опасни отпадъци, контейнери за медицински отпадъци и други опасни вещества или контейнери, etc.to осигурете безопасността на всички служители на вашата организация. ✅ ОПАКОВКА ВКЛЮЧВА : 30 бр. термоаппликации биологична опасност с елегантен дизайн; извити ъглови ръбове и удобен размер.Размерът на тази етикети с биологична опасност е 5,5 × 5,5 инча.

Всичко за продукта

Клиентите също избират