1 мл за многократна употреба Стъклена Спринцовка-Метален Буталото с ключалка Люэра и 14 Калибрами-1/2 Игла с тъпи връхчета Метален Течен Спринцовка с пластмасови тръ?

1 мл за многократна употреба Стъклена Спринцовка-Метален Буталото с ключалка Люэра и 14 Калибрами-1/2 Игла с тъпи връхчета

Налично
BGN 13.59
Продукти:

Преносима отделна опаковка за тюбиков : всеки стъклена спринцовка има отделна тръба,можете да я използвате, на свой ред,по-безопасно е да защитава собствените си масло,стъклен тъп съвет ще бъде лесно преносим и по-удобно.Конструкцията на замъка Люэра : стъклена спринцовка с обем 1 мл идва с ключалка люэра за предотвратяване на течове и добра запечатване,материалът е по-стабилна и по-добре герметизируется от люэровское подхлъзване, покриване на замъка Люэра може да се предотврати попадането на въздух и нещо друго в стъклена спринцовка,която осигурява удобство на използване.Широко използване на спринцовка със стъклени тъпи връхчета : Може да се използва за касети,растителни масла,эжекторов,течности,занаяти,дозиране на лепило,хранене на домашни животни и така Нататък,Също е подходящ за мастило с разтворител, зареждане на мастило на водна основа и дестилати у дома, в училище или лаборатория.Материал на изработка : Спринцовка luer lock обем 1 мл е изработен от устойчиви на топлина е многократно borosilicate стъкло и метална буталото точно измерване,които правят спринцовка по-устойчив,траен и устойчив на високи температури,стъклени спринцовки са изработени от стъпка 05 мл и номерирани с по 2 мл до 1 мл. Игла с тъпи връхчета 14 g 1/2" : всеки комплект стъклени спринцовки включва накрайници с тъпи игли 14 калибъра на 1/2", които позволяват лесно да го използвате за рисуване и дозиране . стъклена спринцовка с обем 1,0 мл, размери : 5,5 см Д х 1 cm Ш х 1 см Н.1 милилитър с надпис отстрани.Измерване на етикета не изчезват, като пластмаса!Ясно обозначени точни марка от 0,2 мл до 1.0 мл. Също са определени марка 0,05 мл. Спецификация : Материал : боросиликатное кристал Размер на игла : 1/2 " Брой : 5 бр. компл.

Всичко за продукта

Материал:
размер на иглата от borosilicate стъкло

Клиентите също избират