Електрически Молокоотсос, УТОБИ Акумулаторни Преносими Двойни Помпи Помпа за Кърмене, Без Болка Силна Мощност на Изсмукване за изпомпване на кърма и Масаж на Гърд?

Електрически Молокоотсос, УТОБИ Акумулаторни Преносими Двойни Помпи Помпа за Кърмене, Без Болка Силна Мощност на Изсмукване

Налично
BGN 30.39
Продукти:

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Безопасни схеми на хранене и максимално удобство и производството на мляко.Интерфейс на сензорния екран има ясни функции и лесно управление.При всяко натискане на бутон ↑ или ↓ ниво на промяна на интензитета, показана на екрана, равен на ниво 1. Работно време по подразбиране е 30 минути,след което молокоотсос автоматично ще се изключи.

Всичко за продукта

Клиентите също избират