UC-Star 6 Опаковки Магнитни колани за пердета,Държач за щори с декоративен плетением в европейски стил за вашия интериор на прозорци, Ключалки за пердета, Въжени колан?

UC-Star 6 Опаковки Магнитни колани за пердета,Държач за щори с декоративен плетением в европейски стил за вашия интериор

Налично
BGN 14.39
Продукти:

【Най-удобно да се използва】 : Няма пробиване на дупки,няма нужда да инсталирате куки по стените, не са необходими никакви инструменти.Отодвиньте завеса за секунди , магнитите са достатъчно силни, за да е стабилен да задържа завесата.Можете просто да плъзнете нагоре или надолу, за занавесках, за да намерите нужната ви височина.Той е много удобен за използване и не се плъзга.Просто поставете ги върху корниз за пердета, когато това не е необходимо. 【Прост и елегантен дизайн】 : Креативна подхват за пердета топка форма, практичен и модерен.Сиви цветове могат да вървят добре с различни завеси , тези драповые завязки естествено се вписват в съществуващия декор ,пълен с естествената елегантност. 【Скоби за магнитни завязок пердета】 : Държачи за завязок прозорци с по-силно магнитно притегателен, красив външен вид тканой текстура, Изключителен помощник в живота принадлежи на вас.По-добре сочетайтесь с вашите завеси, които са не само каишка за пердета, но и класически произведения на изкуството. 【Украса за вашите пердета】 : 16-цолови завязки за пердета, предназначени за всички прозрачни пердета и плътни плътни завеси.Идеален за вашите всекидневни, спални, бани, помещения за хранене, офиси и т.н. Има няколко начина за завесите, които могат да показват различни стилове за вашите щори. 【Гаранция】 : Всички проблеми с качеството на закрепване на магнитни пердета, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви предоставим услуга за връщане или замяна.Цвят : Сив.

Всичко за продукта

Клиентите също избират