MJEMS 2 ЕЛЕМЕНТА Въже с кука Количка е Количка, Кошница за пазаруване Кука Количка Количка с катерене катарама Аксесоари за колички,110 паунда. Граница На Работното Нат?

MJEMS 2 ЕЛЕМЕНТА Въже с кука Количка е Количка, Кошница за пазаруване Кука Количка Количка с катерене катарама Аксесоари

Налично
BGN 9.59
Продукти:

★Използвайте за организиране на дом, гараж и работилница.Отлични за носене хранителни чанти, свържете чанти за багажу, туризъм, къмпинг, за пътуване, за свързване на няколко кучешки каишки и много други.Също така лесно се работи с ходунками и инвалидными колички!. ★Като допълнителен чифт ръце - Да се радвате на дизайна на нашите куки за колички за чанти за памперси!Това дава възможност за лесно зареждане и разтоварване на чанти, с помощта само на една ръка!Тази "допълнителна чифт ръце" наистина е по-удобен такъв деен майка като теб!. ★Идеална за кацане, за вашата количка - Регулируеми колани на нашите куки за колички са предназначени за носене на дръжки от всякакъв размер.Независимо от това, затегнете ли ги ходунках, количка за пазаруване, бебешка количка или инвалидна количка, ви е гарантирана идеална за засаждане!Това е особено полезно за колички без кошница за съхранение. ★Най-добрият подарък за родителите си!Ако търсите задължителен подарък за нов родител, тогава сте намерили един победител-скоби за бебешки колички!Той включва в себе си 2 опаковане на тежки метални куки за carabiners D-образни халки.Всяка кука дължина 3 инча и е подобен на тези, които се използват за катерене!. ★Насладете се на нашата гаранция за "Обичам го" - Готови ли сте да изпитате най-добрият начин да пътуват с децата си?Ние сме сигурни, че ще ви хареса скоби за многофункционална количка или връщане на вашите пари.Сега можете да кликнете на жълтия бутон "Добави в кошницата", с пълна увереност, че получавате най-доброто!.

Всичко за продукта

Клиентите също избират